latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | уторак, 22. Јуни
Јутро и радио су из исте приче!
Хидрометеоролошки завод Републике Српске издао је упозорење на топлотни талас до 24. јуна, који ће условити врло високу дневну температуру ваздуха. За 22.јун најављују највише темепратуре у овом таласу. Препоручује се прилагођавање активности температурној ситуацији, која за дјецу и старије значи избјегавање изласка напоље у натоплијем дијелу дана, адекватно одијевање, лагану одјећу, свјетле материјале, адекватну заштиту од сунца и УВ зрачења које ће бити високо, те редовну хидратацију. Како најлакше преживјети први топлотни талас овог љета?