latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | уторак, 26. Октобар
Јутро и радио су из исте приче!
Настојећи да ојачамо имунитет, посебно у овом периоду пред зиму окрећемо се суплементима како би организму надокнадили неопходне витамине и минерале. Данас је њима храна све сиромашнија, па ни мале количине некада не добијамо разноврсном исхраном. Због тога је употреба суплемената оправдана и потребна. А ако је исхрана нешто лошија, та је потреба још израженија. Међутим, опрезно! Суплементи нису безазлени и не можемо их узимати на своју руку. Које ви суплементе користите? Да ли сте се конкултовали са љекаром или их пијете по свом избору?