latinica  ћирилица
Снага живота
Снага живота
21:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Снага живота

СНАГА ЖИВОТА

У емисији Снага живота обрађујемо двије теме - породице које послије дугогодишње борбе за потомство успију остварити свој циљ и постати родитељи али не једне него три бебе. То су мајке борци које преживе тешке хормонске терапије, неуспјех, пораз али на крају, уз помоћ подршке супружника остваре свој циљ.

Друга тема су породице које имају дјецу са ријетким обољењима и која се уз помоћ Фонда солидарности лијече у иностранству. Оно што је интересантно је да су теме различите, али повезане снагом која је потребна родитељима. Та снага је живот и управо она је потребна и за радост и за срећу.

Одлучили смо да сваки мјесец емитујемо по четири емисије једне теме и покажемо да је снага живота, снага, радости, туге, борбе и свега што нам живот даје.

Свака емисија има једну малу рубрику у којој нам психолог Татјана Прерадовић даје стручни савјет како се носити са емоцијама, како олакшати мајкама са тројкама, зашто је вантјелесна оплодња код нас још увијек табу тема.

У првим емисијама упознаћемо дивне породице различитих профила, карактера, образовања, али оно што их повезује, јесу – тројке. Без обзира на бројне обавезе које имају ,они су весели, срећни и насмијани. Управо то и јесте циљ емисије. Како каже стара изрека, богати смо онолико колико имамо дјеце јер они су смисао живота.


Када је најтеже, када сте емоционално пали, устанете, кренете даље јер варамо се када мислимо да једино слабост треба подршку, снага је треба много више.Редакција: Документарни и страни програм