latinica  ћирилица
18/10/2021 |  11:24 ⇒ 11:25 | Аутор: СРНА

Ухапшена три лица због злостављања суграђанина

Полиција је у Добоју ухапсила три лица из овог града чији су иницијали З.Б, С.П. и А.С, који су осумњичени да су суграђанину Б.Ф. нанијели теже повреде претходно га злостављајући, саопштено је из добојске Полицијске управе.
Хапшење - илустрација (Фото: flickr/Keith Allison) -
Хапшење - илустрација (Фото: flickr/Keith Allison)

Из полиције наводе да су ухапшени оштећено лице силом увукли у аутомобил "хјундаји" гдје су му С.П. и А.С. задали више удараца.

Након што су дошли на један локалитет у Добоју, С.П. и А.С. су употребом силе држали оштећеног, док га је З.Б. скинуо, везао му је руке, а потом му скалпелом нанијело више повреда.

Пошто је оштећено лице изгубило свијест, нападачи су побјегли, оставивши Б.Ф. у бесвјесном стању.

Полицијској управи случај је пријављен у петак, 15. октобра, у 19.35 часова.

Из полиције наводе да су током претреса стана којег користи З.Б. пронађени предмети који се могу довести у везу са извршеним кривичним дјелима, мања количина дроге и муниције.

Из полиције наводе да су против лица З.Б, С.П. и А.С. Окружном јавном тужилаштву Добој доставили извјештај о извршеном кривичном дјелу злостављање, мучење и друго нељудско и понижавајуће поступање и кривичном дјелу тешка тјелесна повреда, а против З.Б. и о извршеним кривичним дјелима недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и неовлаштена производња и промет дроге.

Наведена лица су јуче предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.