latinica  ћирилица
20/10/2021 |  07:25 ⇒ 09:24 | Аутор: РТРС

Серија Калкански кругови на РТРС (ВИДЕО)

Вечерас од 20.15 часова на програму Радио телевизије Републике Српске можете погледати прву епизоду серије Калкански кругови.
Калкански кругови - Фото: РТРС
Калкански круговиФото: РТРС

Серија ће се емитовати од понедјељка до четвртка од 20.15 часова. Серија Калкански кругови за сада има једну сезону и 10 епизода.

Опис серије:

Сукоб двије породице живописног села Дола крије тајну чувану деценијама. Вријеме је да се тај сукоб разријеши. Након што му полиција приведе кћерку Миону заједно са познатим београдским дилером, Дејан Матић одлучује да прекине рад у свом архитектонском студију, те да се са ћерком пресели у Дол, родно село свог оца.

Упркос Мионином отпору, он своју замисао и спроводи, са надом да ће у Долу кћерку одвојити од лошег друштва и лоших навика, те обновити међусобну блискост, изгубљену током Миониног одрастања и Дејановог бављења својом каријером.

Међутим, умјесто очекиваног мира, у Долу их очекују тајне и неразјашњени односи који су спремни да и њима и свима око њих помрсе конце и направе неочекивани преокрет, али откривају и дио породичне историје коју су њихови преци жељели да сакрију.

При самом доласку, дочекује их Дејанов стриц Велибор са најавом дешавања у селу - инвеститор жели да посјече стару шуму Забран и ту сагради комплекс хотела.